Pizzeriat

Pizzeria · pizzeriat · pizzerioita

Hakuehdolla pizzeriat löytyi yhteensä 389 yritystä. Tulokset 1—20:

Tauon Paikka KIPINÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, lounasravintola, elintarvikekauppa

Niemitalon Tarmo lähikauppa ja Tauon Paikka ravintola on valtatie 20:n varrella Hetekyläntien risteyksessä, jossa on myös Lapin Sodan muistomerkki. Erikoistarjontaamme on koillismaalainen leipäjuusto joko lakkahillon kera tai ihan sellaisenaan. Erikoisuuksiamme ovat porotuotteet, kuten kylmäsavuporo ja poronkäristysliha, oma tuotteemme Niemitalon Leipäjuusto, sekä paikallinen ruisleipä ja rieska.

Palvelu:Pizzeria
 

Syöte Resort Pärjänkievari SYÖTE

Kahvila, pizzeria, ravintola, kokoustilat

Matkailuvaunualue ja ravintola sijaitsevat Pärjänkievarin kupeessa Isosyötteen Laskettelukeskuksessa. Pärjänkievari on rinneravintolan lisäksi viihderavintola, tanssiravintola ja ruokaravintola. Viikonloppuisin ravintolassamme elävää musiikkia ja karaokea. Tilojamme voit varata myös kokouksiin, perhejuhliin ja illnviettoihin. Ravintolapalveluiden lisäksi alueellamme uudet saunatilat,hulppeat huoltotilat, erillinen nuorisotila, grillikota, suksien huoltotila, kaapeli Tv ja langaton wlan verkko.

 

Ravintola Kultakala KALAJOKI

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Pizzeria, elävä musiikki, lounaita, rockbaari, lounasbuffetit

Ravintola Kultakalan Cantina on päivisin ruokaravintola, jossa on tarjolla kotiruokalounas noutopöydästä. Iltaisin Cantina tarjoaa viihtyisät puitteet kokousten ja tilausruokailujen ja yksityistilaisuuksien pitämiseen. Talviviikonloppuisin elävää iskelmämusiikkia ja tanssia laajalla tanssiparketilla. Kultakalan Klubi tarjoa viikonloppuisin live rock, pop ja heavymusiikkia, karaokeklubinakin meidät tunnetaan. Viihtyisän Klubin palveluista löytyy myös pelejä, esimerkiksi biljardi.

 

Restaurant STAGE KALAJOKI

MaRa ry:n jäsen

Pizzeria, elävä musiikki, rockbaari

Restaurant Stage - menomesta Kalajoella. Viihdekeskus Merisärkän välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla Restaurant Stagella on sesonkiaikana joka ilta karaokea sekä artistivierailuja viikoittain. Keittiömestarimme kutsuu sinut nauttimaan ruokalistamme annoksista – perheen tai ystävien kanssa. Ruokalistalta löydät aidot pizzat, kana- ja härkäruukut mehevän uuniperunan kera sekä herkulliset talon pastat. Stagen terassilla koet nautinnollisia hetkiä hyvän ruoan, musiikin ja ystävien seurassa!

 

Kalajoki Matkailu KALAJOKI

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Matkailukeskus, matkailupalveluja, matkailuneuvontaa

Näkymän alaosasta löydät yritykset, jotka palvelevat matkailijaa Kalajoella.

Palvelu:pizzeria
 

Syväkankaan Kioski Oy - Syväkankaan Kioski KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jäätelökioski, elintarvikekioski, hampurilaisravintola

Syväkankaan Grilli on monipuolinen kioski Kemin Syväkankaalla. Palvelemme aamusta iltamyöhään.Tule herkuttelemaan Scanburgerin herkullisilla annoksilla, nauttimaan pullakahvit. Kerää muheva pussi makeisia ja maista laajan jäätelövalikoimamme antimia. Hyllyistämme löydät peruselintarvikkeita ja olutta edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan.Kokeile onneasi myös Veikkauksen peleissä ja arpajaisissa ja tule pelaamaan Totoa. Upeat jäätelöannokset ja pehmisjäätelöt. Viikottain edullisia tarjouksia

Palvelu:Pizzeria Kemi
 

Nelosparkki ruokaravintola - Neste Kuivaniemi KUIVANIEMI KK

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, huoltoasema, ravintola

Nelosparkki on Kuivaniemessä valtie 4:nvarressa. Meillä on isot grilliruoka-annokset, hampurilaisia,kebabia,pizzaa, kotiruokaa noutopöydästä joka päivä.Keittiömme listalta lista-annokset. Myymälästämme olutta,virvokkeita jäätelöä ja elintarvikkeita. Kavilassamme on oluen anniskeluoikeudet. Kesäisin patio.Oiva levähdyspaikka perheille, ryhmille, valtatie 4:n varressa matkalla pohjoiseen.Poikkea lettukahville, nouda matkaeväät, tai lottoa kahvin ääressä.Täyden palvelun uusi ravintola ja kauppa.

Palvelu:Pizzeria
 

Tuli-Tauko Lounaskahvila SOTKAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, pizzeria, elintarvikekauppa

Tuli-Tauko on Pudasjärvellä, Kuusamontien ja Puolangantien riteyksessä. Kahvila-Ravintolassamme kotiruokalounas päivittäin noutopöydästä. Jälkiruoaksi tarjoamme lettukahvit. Listoiltamme pizzaa ja grilliruokaa, elintarvikkeita myymälästämme. Tulitauko on pysähdyspaikka Pudasjärven jälkeen matkallasi Syötteelle tai Rukalle,veikkauspisteessämme pelaat veikkauksen pelejä ja kalastusluvat myymme lähialueelle.Kahvilassamme on patio ja kesäisin palvelee jäätelökioskimme.Tervetuloa lettukahville!

 

Ravintola Pandora LOHJA

Pizzeria, ravintola

Ravintola Pandora on viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola Lohjalla Ojamon ostoskeskuksessa. Pizzeriasta saat herkulliset ruoat koko perheelle.

 
 

Pizzeria Napoli TAMPERE

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Pizzeria

Tampereen vanhin pizzeria on ollut samalla paikalla jo 35 vuotta. Kesäksi uusittu lista odottaa herkuttelijoita! Meillä myös kesäterassi ! Suomen ja luultavasti myös Euroopan laajin pizzalista, joka on nähtävyys jo sinänsä, sisältää yli sata erilaista pizzaa. Lähes viisikymmentä täytevaihtoehtoa mahdollistavat huikeita pizzaelämyksiä, perinteisistä pizzatäytteistä aina strutsinlihaan ja mustaanmakkaraan.Ravintolassamme on tietysti myös A-oikeudet.

Palvelu:pizzeria
 
 

Damlatas Pizza-Kebab Oy HAUKIPUDAS

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Pizzeria, ravintola

Haukiputaan keskustassa sijaitseva ravintola Damlatas perustettiin jo vuonna 1997. Alusta alkaen omistajana on toiminut Recep Korkmaz. Tänä päivänä meiltä saa herkullisia pihviannoksia naudanlihasta ja kanasta, ruukkuruokia, pastaa ja salaatteja sekä tietenkin pizzaa ja monenlaisia kebabannoksia. Asiakaspaikkoja meillä on 36 ja puhelimella voitte tilata kätevästi kotipakettiin. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja palvelusta viihtyisään perheravintolaamme!

 
 

Keskustan Pizzapojat JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Pizzeria

Nyt tilaamaan pizzaa! Keskustan Pizzapojat pistää uunista ulos Joensuun kookkaimmat ja maistuvimmat pizzat. Pizzapoikien omaan lukaaliin mahtuu hyvällä huumorilla maustettuna parisenkymmentä henkeä aterioimaan, mutta tilauksesta saat pizzoja vaikka tuplasti. Myös kotiin tai töihin kuljetettuna. Lasten synttäreillä pizza on aina varma tarjottava - muista silloin Pizzapojat. Kaikkiin tapahtumiin pizzapojat pistää pizzalla päivän paremmaksi - vieraittesi iloksi. Tule tai tilaa ja maista. Nami!

Palvelu:pizzeria
 
 

Kotipizza Kaakkuri / Bauhaus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Pizzeria

Kaakkurin Kotipizza sijaitsee Bauhausin sisäänkäynnillä. Tule lounastamaan, pizzalle tai tilaa vaikka mukaan mielipizzasi.

 
 

Pizzeria Napoli OULU

Pizzeria, ravintola

Pizzeria Napoli on suomalainen, italialaistyyppinen ravintola, joka on toiminut Tuirassa Oulussa vuodesta 1985. Laadukkaat Pizzat, Pannupizzat, Liharuukut ja Pasta-annokset perinteisesti Italialaiseen tyyliin. Kuljetamme pizzat myös kotiin taikka työpaikoille. Päivittän lounastarjous ja päivän pizza edullisesti. Salaatti mielesi mukaan noutopöydästä. Pizzeriamme on ravintola joka palvelee koko perhettä, viihtyisässä ympäristössä on huomioitu myös perheen ruokailut ja lapsiasiakkaat.

Aihepiiri:perinteinen pizzeria
 
 

Suoraman Grilli KANGASALA

Elintarvikekioski, hampurilaisravintola, lounasravintola, pizzeria, kebab-ravintola, grillejä

Olemme perinteinen Grilli-ruokaa tarjoava pizzeria-ravintola keskellä Suoramaa Kangasalla. Valikoimistamme löytyvät myös eksoottisemmat pizza vaihtoehdot sekä kebabit että hampparit ja lihikset. Lisäksi valikoimastamme löydät suussa sulavat kanaruuat ja salaatit. Valmistamme kaikki tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista aina ammattitaidolla. Myös suositut Hot Wingsit löytyvät listaltamme.

Hakusana:pizzeria kangasala
 
 

AFGA-Pizza TAMPERE

Pizzeria

Tervetuloa Tampereen ytimeen syömään tai tilaa kotiisi ehkä parhaimpia pitsoja ja kebabeita mitä kaupungista löytyy. Kuljetamme lähialuille annoksia ja juomia aina klo 04 asti joka päivä. Asiakasta haluamme palvella reippaalla ja iloisella tavalla, joka kruunaa laadukkaista aineksista valmistamamme ruokailunatinnot. Toivotamme sinut tervetulleeksi ravintolaamme nauttimaan. Meiltä löytyy myös B-oikeudet. AUKIOLOAJAT: MA-SU 10:00-05:00

 
 

Tanssiravintola Halla-Pizzeria-Ravintola HYRYNSALMI

Pubi, pizzeria, ravintola, juhlatilat

Tanssiravintola Halla Hyrynsalmen keskustassa on päivisin lounasravintola ,iltaisin ruokaravintola, pub,anniskeluravintola. Viikonloppuisin elävää musiikkia, ohjelmallisia iltoja ,tanssiesityksiä ja karaokea.Teemaviikonloppuina ohjelmaa kaikenikäisille. Tilauksesta järjestämme ruokailut ryhmille,kokouksiin ja illanistujaisiin.Tiloissamme voit järjestää perhejuhlat,kokoukset pikkujoulut, yritysjuhlat ja tapaamiset, järjestämme ruokailut ja anniskelun. Ravintolassamme on täydet anniskeluoike

 
 

Pressan pizza PORI

Pizzeria, ruokaravintola

Tervetuloa Uudistettuun Pressa Pizzaan Presidentinpuistokadulle palvelemme seuraavasti: ma 10.30-21.00 ti-pe 10.30-22.00 la-su 12.00-22.00

Hakusana:pizzeria pori
Palvelu:pizzeria
 
 

Salamino TAMPERE

Pizzeria, ravintola

Pizzeria Eiffel on laadukas, Tampereella toimiva ruoka-alan yritys jolta saat ruoat myös kotiinkuljetuksella. Monipuolinen ruokalistamme sisältää laadukkaista raaka-aineista valmistetut pizza-, kana-, falafel-, sekä kebabruoat ja salaatit. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme myös kotisivujemme kautta!

 

Muuta hakua

Pizzeriat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Ravintolaoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.