:
Käyntiosoite Rajavuorentie 142
42850 POHJASLAHTI
Puhelin 050 65 048
Internet http://www.finventura.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2560025-6
Suomen Yrittäjien jäsen


Toimiala

Matkanjärjestäjä, ryhmämatkoja, yrityspalveluja, käännöspalveluita, viiniravintola

Kuvaus

Matkalle Suomeen tai Eurooppaan, Finventura hoitaa matkajärjestelyt, teille jää matkasta nauttiminen. Finventuran matkoilla löydät ainutlaatuiset Keski-Euroopan kohteet, joissa elämä ja elämykset kohtaavat. Perusteellinen alueiden tuntemus ja paikalliset yhteistyökumppanit takaavat mieliinpainuvat kokemukset. Meiltä saat ryhmä-, opinto- sekä räätälöidyt messu- ja liikematkat, oppaan kanssa tai omatoimisesti. Saat keskittyä itse asiaan ja asiakkaisiin, me järjestämme matkan.

Lisätietoa Lähdetkö matkaan yksin tai ryhmällä. Meiltä löytyy matkat niin yksin matkaajalle kun ryhmälle.Jos haluat lähteä matkaan yksin tai ystäväsi kanssa, teemme järjestelyt puolestasi. Tunnemme kohteet perusteellisesti, joten kauttamme pääset elämyksellisiin paikkoihin, joista yleensä tietävät vain paikalliset asukkaat. Kokemus luo paitsi varmuutta myös kustannustehokkuutta.

Jos haluat tutustua kohteisiin ryhmässä muiden samanhenkisten kanssa ja tutustua aitoon paikalliseen tunnelmaan, on Finventuran ryhmämatkat sinun valintasi. Tarjoamme sekä historiasta, herkuttelusta että aktiivilomasta kiinnostuneille valmiita matkapaketteja. Toki räätälöimme myös  ryhmällesi toiveidenne mukaisen matkapaketin –kysy lisää!

Yritys-, messu-. ja opintomatkat kuuluvat matkapalvelujemme tarjontaan. Keski-Euroopassa useat yritykset omaavat pitkän toimintahistorian, jolloin sekä teollinen että kaupallinen perintö on vakuuttavaa. Teemme hyvien kontaktien ansiosta ainutlaatuisia opintomatkoja, joissa pääset tutustumaan ja verkostoitumaan paikallisiin yrityksiin. Tunnemme myös kehityshankkeiden ja julkisen rahoittajan opintomatkoille asettamat edellytykset. Näin voimme suunnitella ja toteuttaa matkan oikealla sisällöllä räätälöitynä teeman mukaan.
Kerro meille toiveesi – me järjestämme!
Messumatkaaja, tiedustele järjestettävistä messumatkoista ja mahdollisesta oppaan/tulkin järjestämisestä paikan päälle.
 
Tutustu tarjontaamme tarkemmin kotisivuillamme

Kerro meille toiveesi – me järjestämme!

Internetsivut

Facebook http://www.facebook.com/finventura

Toimipaikat

Finventura Oy

Rajavuorentie 142

42850

POHJASLAHTI

Viinitupa Vuorenmaja / Finventura Oy

Vuorentie 70

35820

MÄNTTÄ


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus